Test je rijvaardigheid met de vrijblijvende rijtest!

Welke rijopleiding is het meest geschikt en past het beste bij mij? Hoe snel kan ik mijn rijbewijs halen en hoeveel rijlessen heb ik nodig? Wat gaan de totale kosten bedragen? Wanneer kan ik snel afrijden voor mijn rijexamen?

Op al deze vragen wordt door Motorrijbewijspoint Den Haag na afloop van de rijtest antwoord gegeven. Tijdens de vrijblijvende rijtest wordt gekeken hoe je feeling en aanleg is voor het motorrijden, wat je rijtechnisch al beheerst, hoe je leersnelheid en individuele prestaties zijn en hoe snel je kunt afrijden voor het motorrijbewijs voor de rijexamens AVB (bijzondere verrichtingen) en AVD (verkeersdeelneming).

Het voordeel van de rijtest is dat je snel weet hoeveel motorrijlessen je nodig hebt en wat de kosten van de complete rijopleiding gaat bedragen. Als je een versnelde rijopleiding wenst te volgen worden de rijexamens AVB en AVD alsmede optioneel ook je theorie examen direct voor je gereserveerd en weet je direct hoelang de spoedcursus motorrijlessen gaat duren.

Motorrijbewijspoint Den Haag motor rijtest

Kosten

Meld je nu aan voor de vrijblijvende rijtest!